У The Washington Post розповіли про рецепт та корисність борщу
Американська газета «The Washington Post» розповіла про рецепт борщу, вигідність та корисність цієї страви.
Американська газета «The Washington Post» розповіла про рецепт борщу, вигідність та корисність цієї страви.
Матеріал про найпопулярнішу українську страву написала журналістка Еллі Крайгер.
«Нещодавно я купила торбу овочів: моркву, буряк, селеру, цибулю, капусту…Дорогою додому я уявляла різноманітні страви, які б могла з них приготувати. Але жодна страва не може змішати ці інгредієнти так гармонійно, перетворюючи овочі на розкішну їжу, як борщ — те, що я зробила того вечора», — йдеться у статті.
Журналістка розповіла, як варила кубики яловичини з овочами, додала оцту «для аромату», та на кінець — сметану для «свіжого та прохолодного контрасту».
«Це здорова варена страва, яка задовольнить вас у будь-який зимовий день», — написала Крайгер.
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Ефір Простономіки про індекс борщу.