Світ

Ресторан у США «заспокоює» лобстерів марихуаною для гуманного приготування

20 вересня, 2018 22:45
Світ/Ресторан у США «заспокоює» лобстерів марихуаною для гуманного приготування
Зберегти
Вигляд
аклад вважає своєю відповідальністю застосовувати більш гуманні практики приготування живих раків абощо.

Ресторан в американському штаті Мен використовує марихуану, аби заспокоїти лобстерів перед тим, як їх готувати. Заклад вважає своєю відповідальністю застосовувати більш гуманні практики приготування живих раків абощо.

Про це повідомляє ВВС.

Лобстерів зазвичай живими кладуть до каструлі та варять чи парять. ВВС зазначає, що зростає кількість науковців, які вважають, що лобстери, раки, краби все ж здатні відчувати біль.

Відвідувачі ресторану Charlotte's Legendary Lobster Pound можуть однак обрати, чи хочуть вони замовити звичайно приготованого лобстера, або того, що «заспокоювали» марихуаною.

Власниця ресторану Шарлотта Гілл сказала, що використання марихуани навіть сприяє тому, що м’ясо лобстера в кінцевому рахунку стає більш смачним, адже він більш розслаблений при приготуванні.

«Якщо ми збираємося забрати життя, ми маємо бути відповідальними і робити це настільки гуманно, наскільки можливо», — вважає Гілл.

У штаті Мен марихуана дозволена, як і в ще щонайменше дев’яти штатах.

У січні 2018 року Швейцарія вирішила, що лобстерів перед приготуванням треба оглушати.

Раніше в Італії суд заборонив ресторанам тримати живих лобстерів на льоду.

 

Більше про:
# Лобстер
# США
Пов`язані новини