Як працює кондитерський цех і кав'ярня — «Бізнес-план»
Як хобі перетворити на бізнес промислових масштабів?
У новому випуску «Бізнес-плану» розповідаємо історію про кондитерку Євгенію Тодурову. Вона почала пекти печиво, щоб відволіктися від особистих переживань, а тепер керує великим кондитерським цехом і кав'ярнею та годує авторськими солодощами тисячі охочих.
Як знаходила перших клієнтів і куди переїхала Євгенія з домашньої кухні? Чому вигідно працювати з кафе і як вирішити проблеми із доставкою — розповідаємо на прикладі реального бізнесу.
ДИВІТЬСЯ УСІ ВИПУСКИ ПРОГРАМИ БІЗНЕС-ПЛАН
«Бізнес-план» — спільний проект Громадського й каналу «Настоящее время» про малий і середній бізнес в Україні.
- Поділитися: