McDonald’s оголосив, що позбувся консервантів у бургерах в ресторанах США
Така ініціатива поки запроваджується лише на території США.
Компанія McDonald’s оголосила, що у своїх бургерах позбавилася консервантів, ароматизаторів та барвників. Така ініціатива поки запроваджується лише на території США.
Про це йдеться на сайті McDonald’s.
Відмова від консервантів та барвників стосується основних бургерів — гамбургера, чизбургера, дабл-чизбургера, Біг Мака тощо.
Скоригувати рецепти довелося в булочках з насінням, в американському сирі, соусі та спеціальній булочці для Біг Мака. Водночас солоні огірки як і раніше будуть готувати з консервантами, проте клієнт може відмовитись від нього, якщо забажає.
Зміни вплинули на 14 тисяч закладів McDonald’s у США.
У липні 2018 після випадків масового отруєння мережа McDonald's припинила продаж салатів у близько 3 тисячах своїх закладів у 14 штатах США.
Раніше повідомлялося, що найбільша у світі мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s планує масштабні скорочення персоналу з метою економії витрат на суму близько 500 мільйонів доларів до 2019 року.