Десерти, які шкода їсти: як харківська кондитерка прославилася на весь світ
Харківська кондитерка Дінара Касько відома на весь світ, але мало відома в Україні. На відео створення кулінарних шедеврів Дінари можна дивитися годинами. За освітою вона — архітекторка. Після закінчення вишу працювала за фахом, займалася 3D—моделюванням.
Захопилася кондитерським мистецтвом Дінара випадково — спочатку просто пекла торти та печиво для родини. Їй це так сподобалося, що вона відвідала кілька майстер-класів провідних світових майстрів. Потім кондитерка вирішила виготовити форму для мусового торта на 3D-принтері. Так хобі перетворилося на роботу. Тоді ж прийшло і визнання. Роботи Дінари кілька разів публікував авторитетний журнал So Good, навіть розміщував її торт на обкладинці.
Проте власної кондитерської вона не має — весь час приділяє проведенню майстер-класів та моделюванню нових форм.
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як працює кондитерський цех і кав'ярня — «Бізнес-план»
- Поділитися: