McDonald’s планує позбутися статусу фаст-фуду та прибрати з продуктів штучні інгредієнти
McDonald’s планує перейти на використання здоровиххарчових продуктів, тому відмовляється від використання штучних інгредієнтів для приготування страв. Спочатку компанія хоче провести експеримент зі своїмиресторанамивСША. У разі, якщо він виявиться вдалим, McDonald’s впроваджуватиме здорове харчування вінших країнах.
McDonald’s планує перейти на використання здорових харчових продуктів, тому відмовляється від використання штучних інгредієнтів для приготування страв. Спочатку компанія хоче провести експеримент зі своїми ресторанами в США. У разі, якщо він виявиться вдалим, McDonald’s впроваджуватиме здорове харчування в інших країнах.
Про це йдеться в заяві компанії.
В McDonald’s зазначили, що фірмові бургери та дитяче меню більше не міститимуть штучних добавок. У такий спосіб мережа намагається прагне позбутися репутації «фаст-фуду» та залучити споживачів, які прискіпливо ставляться до їжі, і не хочуть вживати штучні добавки.
Аналітики вважають, що лише такий крок дозволить компанії повернутися до зростання продажів на американському ринку.
В ресторанах McDonald’s у США вже з весни стали використовувати свіже, а не заморожене м’ясо для приготування бургерів, а також вершкове масло замість маргарину.
Натомість за словами представників компанії, аби позбутися штучних добавок при приготуванні маринованими огірками та зберегти при цьому фірмовий смак, знадобиться щонайменше два роки.
Водночас заміна штучних інгредієнтів натуральними скоротить термін зберігання продуктів або потребуватиме їхнього додаткового заморожування.
Раніше після масового отруєння McDonald's припинив продаж салатів у 3 тисячах закладах.
- Поділитися: