Японська компанія Bourbon оголосила про випуск «твердого» майонезу, нарізаного скибочками. Заявляють: так людям буде зручніше готувати бутерброди.

Про це повідомляє SoraNews24.

Зазначається, що в продажу буде два види «твердого» майонезу: один зі смаком тунця, а інший поєднуватиме класичний смак з ікрою минтая. У кожній упаковці — по чотири скибочки.

У заяві Bourbon із нагоди випуску нового продукту йдеться, що він особливо стане в нагоді вранці: можна швидко покласти «скибочку майонезу» на хліб, підігріти в мікрохвильовці — і разом з овочами вийде швидкий та поживний сніданок.

Окрім того, компанія також оголосила про запуск твердого яблучного повидла, порізаного на скибочки. В одній упаковці їх буде п’ять.

Раніше Bourbon уже випускав подібний продукт — «слайси з шоколаду», які так само радив для швидкого приготування солодких тостів.

«Твердий» майонез японці зможуть придбати вже з 2 березня за 200 японських єн (44 гривні), а «тверде» повидло — за 250 єн (55 гривень).

Поділитись: