Як спекти паску вдома — готуємо на карантині
Хіба можна уявити Великдень без паски? З родзинками, посипкою, щедрою глазур'ю та солодкою помадкою. Ммммм, смакота. Але як приготувати паску такою смачною, щоб усі хотіли шматочок до чаю?
Наша Яна Сєдова спеціально для глядачів hromadske спекла паску та поділилась фірмовим рецептом. Просто слідуйте детальній інструкції та порадам Яни і смаколики до вашого столу гарантовано.
Cписок потрібних інгредієнтів та вмикайте відео з інструкцією приготування.
Борошно — 2 кг
Дріжджі — 2 пакетика
Яйця — 6-7 штук
Цукор — 500 гр
Молоко — 1 л
Масло вершкове — 300 гр
Сіль — 1 ч.л.
Волоські горіхи — 300 гр
Кориця — 1/3 ч.л.
Мускатний горіх — 1/2 горіха
Ванілін — на кінчику ножа
Цедра апельсина — 1 ст. л.
Куркума — 1 ч.л.
Для змащення паски перед випіканням — 1 яйце
Сухарики для форм — 150 гр
Цукрова пудра — 1 ст. л.
Білок від 1 яйця.