ENRU

Швейцарські кондитери створили новий вид шоколаду

C3b8820ed8da5324e
Фото: barry-callebaut.com

Кондитери зі Швейцарії заявили про створення четвертого виду шоколаду поряд з чорним, білим і молочним.

Першим за 80 років новим видом шоколаду може стати рубіновий, пише The Independent.

Швейцарський виробник шоколаду Barry Callebaut використовував рубінові какао-боби, які вчені досліджували протягом декількох років.

Аромат і забарвлення цього шоколаду натуральні і отримуються без додавання ягід.

Цей вид шоколаду отримав назву Ruby через характерний червоний відтінок.
 

Раніше повідомлялося, як японський 74-річний альпініст загубився у горах і тиждень харчувався лише шоколадом.

Підписуйтесь на наш канал у Telegram